Het prentenboek TWEE BENEN IN DE SCHOORSTEENMANTEL is gemaakt naar aanleiding van de theatervoorstelling TWEE BENEN IN DE SCHOORSTEENMANTEL van LISenIMKE, welke in 2008, 2009, 2010 en 2017 te zien was in diverse theaters in Nederland. In 2012 reist de voorstelling wederom rond en doet verschillende basisscholen aan.

INHOUD
Ergens in een straat, in een flat links bovenin woont een man. Hij heet Piet Zwartjes. Piet Zwartjes woont alleen en dat is niet gezellig. Hij wil nieuwe vrienden. Sinterklaas is in het land. Een perfecte manier om nieuwe vrienden te vragen. Hij hoeft er alleen maar voor te zorgen dat hij meegenomen wordt naar de pietenschool in Spanje. Daar zijn honderden pieten die zijn vriend willen worden! Maar hoe zorgt hij er nou voor dat Sinterklaas hem niet overslaat dit jaar? Wat heeft hij er voor over om in Spanje te komen? Misschien is de vriendschap die hij zoekt wel dichterbij dan hij denkt.

NEEM EEN KIJKJE


ACTUEEL
Sinterklaas is in het land! Tijd voor gezelligheid, tijd om verrast te worden, tijd om na te denken wat je graag zou willen geven. Kortom, tijd voor het prentenboek: TWEE BENEN IN DE SCHOORSTEENMANTEL.
TWEE BENEN IN DE SCHOORSTEENMANTEL is een lief en ontroerend boek met prachtige tekeningen, voor iedereen die in Sinterklaas gelooft. Theatergezelschap LISenIMKE, illustrator Lobke van Aar en Drukkerij Wihabo maakten dit boek in eigen beheer en het is nu te koop!
TWEE BENEN IN DE SCHOORSTEENMANTEL heeft een hardback en 40 pagina's full color, kortom: een mooi stukje drukwerk!

BESTELLEN?
Het boek kost nu slechts €7,50 per stuk excl. €3,95 verzendkosten. Bestel het boek door onderdstaand formulier in te vullen en €11,45 over te maken naar IBAN: NL12INGB0750115645, t.n.v. L. de Kort en o.v.v. Prentenboek en je naam.
Als we uw betaling ontvangen hebben wordt het prentenboek z.s.m. naar u verzonden. Dankjewel!
KLEURPLAAT
Download de kleurplaat hier! U kunt deze op 100% uitprinten


Tekst/idee — Imke Donkers en Lis de Kort
Illustraties/vormgevingLobke van Aar
DrukDrukkerij Wihabo

Specificaties — hardback, 40 pagina's, full color, © 2010
ISBN — 978-90-816117-1-8
NUR — 273